Share |

Käyntejä 142 747 kpl

Sivulatauksia 75462 kpl

Ajankohtaista

VAAL:n kevätkokous 31.5.2017 klo 18.00 Hotel Arthur Helsinki. TERVETULOA!
****************
VAAL/VAA yhteinen KEHITYSSEMINAARI 26.4.2017 Hotel Arthurissa Helsingissä. TÄYNNÄ! Luennoitsijana mm. professori Juha Heikkala: Tulevaisuuden järjestötoiminta.

****************VAAL:n syyskokous valitsi yksimielisesti Pentti Heikkurisen jatkamaan Vapaa-ajan asukkaiden Liiton puheenjohtajana kaudelle 2017.

**************
Ari Rehnfors Omakotiliiton uudeksi puheenjohtajaksi. ONNITTELUT!

**************
Vapaa-ajan asukkaiden Liitto ry:n syyskokous 29.11.2016 klo 18.30

KUTSU LÄHETETTY YHDISTYKSILLE!

****************
MMM julkaisi uuden MÖKKIBAROMETRIN 2016. Lue! www.mmm.fi

****************

VAAL:n syyskokous valitsi yksimielisesti Pentti Heikkurisen jatkamaan Vapaa-ajan asukkaiden Liiton puheenjohtajana kaudelle 2016.

****************
Vapaa-ajan asunnot ry viettää 20-vuotisjuhlaa SolViikin kartanossa 27.11.2015 Vuosaaressa.

ONNITTELUT!
****************

MESSUKESKUS ON UUDISTUNUT! OmaMökki Vapaa-ajan asumisen messut 7.-10.4.2016 Helsingin Messukeskuksessa.
Jäsenkortilla kaksi (2) yhden hinnalla.

TERVETULOA!
****************

VAAL ja VAA ovat perustaneet messutyöryhmän OmaMökki 16 messuille osallistumiseksi.
****************

Liity jäseneksi

Suuret edut pieneen hintaan! Jäsenmaksu keskimäärin vain 25 vuodessa.

LIITY!

Yhteystiedot

Vapaa-ajan
asukkaiden liitto ry VAAL

Unikkotie 13 V kerr.
01300 VANTAA
www.vaal.fi

Toimintasuunnitelma vuodelle 2013

Yhdistys pitää yhteyttä kunnan toimielimiin, seuraa toimikenttänsä asioiden valmistelua ja pyrkii ohjaamaan päätöksentekoa tavoitteenaan mm. vapaa-ajan asukkaiden palvelujen kehittäminen, kesäasukkaille sopivien nuohousjärjestelyjen aikaansaaminen ja vapaa-ajan asukkaiden etujen sekä luonto-, ympäristö- ja kulttuuriarvojen huomioonottaminen kaavoituksessa.

Yhdistys ottaa vastaan jäseniltään aloitteita näiden tavoitteiden ja toimintojen edistämiseksi ja välittää ne edelleen asianomaisille tahoille.  Yhdistys jatkaa uuden jätteidenkeräysjärjestelmän toiminnan seuraamista kesäasukkaiden näkökulmasta.  Osallistumme jäsenenä Tammelan kylät ry:n toimintaan ja pidämme yhteyttä Tammelan omakotiyhdistykseen.

Pyrimme LounaPlussa ry:n jäsenenä verkostumaan ja lisäämään yhteydenpitoa paikallisiin yhdistyksiin ja saamaan informaatiota paikallisista kehittämishankkeista.

Tehtäviimme kuuluu lisäksi osallistuminen Tammelassa tapahtuu -kirjasen tapahtumaluettelon valmisteluihin,Tammelan kesäasukaspäivän järjestäminen kunnan kanssa ja järjestää mahdollisuuden sähkösopimusten yhteiseen kilpailuttamiseen Suomen Omakotiliiton puitteissa.

Tavoitteena on tehostaa tiedotusta välittämällä paikallislehtiin tietoa yhdistyksen toiminnasta ja kehittämällä yhdistyksen internet-sivustoa siten, että sen kautta on saatavissa yhdistyksen säännöt, luottamushenkilöiden yhteystiedot ja hallituksen kokouspöytäkirjat, jakamalla Vapaa-ajan asukkaiden liiton esitteitä ja jäseneksiliittymislomakkeita.

Yhdistys järjestää jäsenilleen tarpeelliseksi katsottavaa koulutusta.

Yhdistys osallistuu Tammelassa järjestettäviin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, jotka liittyvät yhdistyksen toimikenttään.  Nämä tilaisuudet tarjoavat mahdollisuuden jäsenhankintakampanjan toteuttamiseen.

Ks. Tammelan kunnan palvelusivut http://www.tammela.fi