Share |

Yhteensä

Käyntejä kotisivuilla:131700 kpl

Liity jäseneksi

Suuret edut pieneen hintaan! Jäsenmaksu keskimäärin ainoastaan 30 euroa vuodessa.

LIITY!

Yhteystiedot

Vapaa-ajan
asukkaiden liitto ry, VAAL

Unikkotie 13 V kerr.
01300 VANTAA
www.vaal.fi

Mikkelin seudun vapaa-ajan asukkaat

Tervetuloa Mikkelin seudun vapaa-ajan asukkaiden kotisivuille!

Yhdistys palvelee vapaa-ajan asumista ja edistää vapaa-ajan asukkaiden etuja Mikkelin seudulla. Yhdistys on Vapaa-ajan asukkaiden liitto ry:n paikallisyhdistys omalla alueellaan ja kuuluu Suomen Omakotiliittoon.

Vapaa-ajan asukkaiden liitto (VAAL) ottaa edunvalvojana kantaa ja antaa lausuntoja vapaa-ajan asumiseen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä, viimeksi mm. tuulivoimaloiden meluhaittojen ehkäisystä ja mökkikäymälöiden rakenneohjeista.

Lähtökohtana on, että vapaa-ajan asuntoja voidaan käyttää kunnasta ja byrokratiasta riippumatta ympärivuotisesti ja että hyvät kunnalliset ja laajakaistapalvelut mahdollistavat tarvittaessa etätyöskentelyn mökiltä käsin. Muita edunvalvontatehtäviä ovat mm. jätehuollon ja –vesien käsittely, kiinteistöveron kohtuullisuus, terveyspalvelujen saatavuus, vesistöjen suojelu ja yksityisteiden ylläpito sekä lähipalvelujen saatavuus kunnissa.

Yhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita henkilöt, jotka omistavat vapaa-ajan asunnon Mikkelissä tai sen lähikunnissa, mm. Hirvensalmella, Joroisilla, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Pertunmaalla, Pieksämäellä tai Puumalassa. Jäsenmaksu on 25 € vuodessa, Omakotiliiton nykyisille jäsenille 15,50 €.

Jäsenet saavat Suomen Omakotiliiton kaikki jäsenedut, mm. Omakotilehden 4 kertaa vuodessa, maksutonta laki- rakennus- ja piha- ja puutarhaneuvontaa sekä alennuksia valtakunnallisten yritysten ja palveluntuottajien vapaa-ajan asukkaille tärkeistä tarvikkeista ja palveluista, mm. polttoaineista ja sähköenergiasta.

Sivun yläosassa olevat linkit antavat runsaasti vapaa-ajan asukkaille hyödyllistä käytännön tietoa. Sivun reunoilla olevat linkit yhdistävät tärkeiden yhteistyökumppaneiden kotisivuille. Mikkelin kaupungin vapaa-ajan asukkaille tarkoitetut kotisivut ovat kattava tietolähde seudun palveluista ja tapahtumista.

Yhteydenotot:

Jorma Lehtojuuri: 040 5938043, jorma.lehtojuuri@gmail.com

Esko Kalimo: 040 5000273, esko.kalimo@hotmail.fi

Liity jäseneksi ja tule mukaan vaikuttamaan vapaa-ajan asumiseen – edut ovat monet!

liity_jaseneksi_logo.jpg

 

seutuhaku.fi.png 

ruralia-instituutin_logo.png fi_saimaan_maakunta_pysty_2_pieni2.gif

mikkeli_silhuetti_varikas_uusi.jpg